Qui som

La Dovella no és tan sols una empresa de construcció, la construcció és l'activitat econòmica que ens permet desenvolupar el projecte social que hi ha al darrera. La construcció ens apassiona, però també ens apassiona l'esperit d'aportar el nostre granet de sorra a ajudar a millorar la qualitat de vida d'aquelles persones, que per diferents motius, s'han trobat ens situacions socioeconòmiques molt desfavorables: persones en exclusió social. Tenir un lloc de treball estable, formació i estabilitat econòmica és un pas previ i imprescindible per a la finalitat que busquem: la integració social.

Volem anar més enllà de la integració laboral i, a través de la creació de sinergies amb altres entitats (excursionistes, culturals, clubs esportius, associacions de diferents àmbits, escoles d’adults, etc), poder obrir i oferir nous mons als treballadors en procés d’inserció. Considerem que per a poder-se sentir plenament integrat en una societat, la persona ha de poder tenir la possibilitat de decidir, de ser partícip i no només espectadora de la societat. Traspassar la línia que separa el fet de sobreviure de viure.

La Dovella és una societat sense ànim de lucre, destinem tots els beneficis a la rehabilitació de l'infrahabitatge existent de moltes llars per a persones sense recursos econòmics.

Mans enlaire exclusió social

Equip

Equip la Dovella treballant a oficina

En Xavi Busom porta més de 25 anys dedicat al món de la construcció, tant en la direcció d'obres com en la realització de projectes, col·laborant i treballant en despatxos d'arquitectura i constructores. Posteriorment crea la seva pròpia empresa de construcció, que s'acaba transformant en La Dovella.

El Miguel Lluva, comercial i tècnic en seguretat i higiene, porta l'àrea de màrqueting i suport tècnic. El Miquel Busom i la Conchi Pérez, informàtics de professió, col·laboren en el projecte amb la gestió de la comunicació, l'organització interna i la relació amb les entitats.

La Dovella és el fruit de tants anys fent obres i projectes, és la necessitat d'aportar aquesta experiència en un projecte que va molt més enllà de la pròpia construcció. És el fet de descobrir que no hi ha millor benefici que veure que el teu treball i la teva experiència poden servir per ajudar a aquelles persones que no han tingut la mateixa sort.

Missió i visió

La Dovella és un projecte que es construeix a partir d’un doble objectiu: la integració sociolaboral de diversos col·lectius en risc o en situació d’exclusió social (impacte sociolaboral) i el treball pel dret a un habitatge digne (impacte en la qualitat de vida referent a l’habitatge).

La integració laboral es durà a terme formant a les persones inserides en relació al lloc que ocupin dins la nostra empresa, oferint un espai de treball òptim i empàtic per fomentar la plena integració de les persones en l'àmbit de treball.

Destinem el benefici econòmic derivat de la nostra activitat a la rehabilitació d’infrahabitatges per a persones sense recursos econòmics.

Arbre amb arrels per representar la missió i visió de la Dovella

Volem ser un sòlid projecte social i empresarial, a nivell de país, que ajudi a crear valor a la societat afavorint la integració sociolaboral de persones desafavorides mitjançant la construcció i treballant pel dret a un habitatge digne.

Apostem per la millora contínua, la qualitat, credibilitat i eficàcia per augmentar la capacitat d’inserció i l’impacte a la societat.

Els nostres valors

Imatge rehabilitació

Il·lusió

La il·lusió és la força que ens mou a implicar-nos i fer la nostra feina amb entusiasme i convenciment. La il·lusió de col·laborar amb el nostre granet de sorra a fer un món més inclusiu i més social, on les necessitats de les persones estan per sobre del lucre.

Imatge reformes

Treball en equip

És bàsic que totes les persones que formem part de la cooperativa, tant els promotors com les persones que es vagin afegint, seguim una mateixa línia sense mai oblidar els objectius que ens vam portar a iniciar aquest projecte. Treballar entre tots, sabent escoltar i respectar les opinions de tots per fer créixer el projecte.

Imatge obra nova

Cooperació

Entenem la cooperació com un instrument clau per tirar endavant aquest projecte. La Dovella busca sempre el suport i col·laboració d’entitats socials i d’oci, de l’Administració Pública i d’empreses privades, així com de totes aquelles persones sensibles amb el projecte i que vulguin aportar la seva col·laboració.

Imatge rehabilitació

Reinversió dels beneficis

La totalitat dels beneficis es reinvertirà a l’empresa cap a la inserció sociolaboral i la millora de les condicions d’habitatges insalubres de persones sense recursos econòmics.

Imatge reformes

Responsabilitat i serietat

Treballem amb el màxim rigor i competència oferint serveis professionals i de qualitat, apostant per l’aprenentatge continu com una manera d’esdevenir més eficaços i eficients. La Dovella promourà sempre la utilització de materials reciclats, així com l’aplicació de materials i nous sistemes constructius destinats cap a la millora de l'eficiència energètica i cap a una construcció més sostenible.

Imatge obra nova

Sensibilitat i empatia

La consciència, preocupació i compromís amb les persones més vulnerables de la societat i les enormes diferències socials existents, ens ha de permetre millorar com a societat, com a persones i ha de ser el motor que ens empeny cada dia per seguir treballant en el projecte.